Upptäck Stockholm

27 Feb 2014 20:36
Tags

Next: Yoga

Back to list of posts

Från hela världen kommer besökare till Stockholm för att se dess imponerande samling av fantastiska historiska byggnader och vackra slott. Sveriges kungliga arv kan ses och upplevs av alla i sina magnifika kungliga byggnader, allt från 1100 till 1800-talet. Resenärer kan få veta Sveriges kungliga historia genom dessa fantastiska palats med svenska minisemester.

Kungliga slottet
Med över 600 rum, är detta magnifika slott en syn att skåda och lockar många besökare varje dag. Det finns mycket att se här, inklusive showrooms, vaktbytet och Gustav III-museet. Dekorerad av konstnärer från hela Europa, speglar barockstil av inre smaken av tiden i 1754, när slottet byggdes efter förstörs det i en brand 1697. En av de mest intressanta fakta om slottet är att kungen själv lever fortfarande här och, följaktligen, den vaktas av 45 soldater, dygnet runt. Slottet används som en arbetsplats för kung Karl XVI, medan den kungliga familjen bor i ett annat slott utanför Stockholm. De som är intresserade av smycken kommer att njuta av uppvisningar av kungliga kronor, spirorna och blänkande svärd, som slottet är hem till. Kronorna är täckt med vackra diamanter, rubiner och andra bländande stenar, tillhör kungar och drottningar, förbi och närvarande. Andra saker att förundras över inkluderar bilder av kungafamiljen och staten svärd kung Gustav Vasa (som förvandlade Sverige till en enväldig nation i 1500-talet).

Drottingholms slott
Genom att besöka det vackra Drottingholm kan resenärer se varför det gjorde det på UNESCO:S världsarvslista. Detta är det officiella residenset för den svenska kungafamiljen och är en vacker paus från staden, med sin gröna rullande trädgårdar. Palatset är en ersättning för en tidigare byggnad som stod i dess ställe, som förstördes i en förödande brand på 1500-talet. Byggd av drottning änkedrottning Hedvig Eleonora, har palatset en vacker kinesiska paviljongen, som är värd för en mängd rokoko möbler. Paviljongen är ett exempel på förbindelserna mellan Asien och Europa 300 år sedan och visar hur kinesisk dekoration var "läge du jour". Det är verkligen rekommenderas att tillbringa en dag eller så här och en av de bästa sätten att göra det är genom att införliva ett besök till slottet på en stad breaks.to Stockholm. Detta aktiverar historia älskare att knyta besök med andra intressanta destinationer som Stockholm har att erbjuda.

Dessa är några av många slott, som enkelt matcha glansen av någon som en resenär kan komma över på en europeisk stad raster. Ett annat slott notera är slottet Rosendal, som hör till Karl XIV Johan och The Royal Armouries. Med de vackra trädgårdarna, barock och renässans dekorationer och en saga historia, att göra en utflykt till en av Stockholms slott kommer definitivt att vara en resa att minnas.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License