Yoga

20 Mar 2014 20:58
Tags

Back to list of posts

SUP_paddleHI_hawaii_yoga-5446.jpg"Yoga betyder gemenskap av kropp och själ. Detta är en praktisk vetenskap för att uppnå ultimat - moksha. Mitt syfte är att eliminera missuppfattningen att yoga är för äldre och sjuka. Denna praxis av yoga bör helst börja i tidig barndom, när kroppen är i sig lös och flexibel. börjar tidigt ger sanningen till det gamla ordspråket "är bättre att förebygga än att bota". Även yoga hjälper i behandling av sjukdomar, är det inte det enda målet.

Gamla mästare som Patanjali har gjort mänskligheten känner att yoga är en vetenskap som är praktisk och användbar med garanterad tillväxt nå alla nivåer av människaexistensen - fysiska, mentala, känslomässiga, fysiologiska och andliga. Hans enda princip är att flytta från en medlemsstat till ett tillstånd av inga åtgärder.

Den gamla konsten att yoga säger att ett tomt sinne är seminariet av Gud. Över tiden, har det medicinska samfundet gjort stora framsteg. Så, metafysik, fysik, kemi, människans fysiologi och idrottsmedicin. Yoga är en praktisk vetenskap, men har fallit i händerna på dem som inte riktigt förstår djupet och använda den för ytliga, som den högra siffran, vikt förlust och stress management.

Du kanske undrar: "Jag vet några asanas (ställningar), Bandha (neuro-muskulära lås), mudras (gester) och kriya (rening tekniker) när jag tränar, alla jag känner är avslappnad och ljus" är deras oförmåga att… delta i en djupare nivå, som blockerar möjligheten av yoga som tar dig bortom avkoppling och en känsla av lätthet. materialistiska galna brådskan att tjäna mer än de behöver senaste bilar och mobiltelefoner har blivit så upptagen att du glömmer att varje andetag vi är närmare döden.

Yoga-och wellness trivs i Dubai - och i desperat behov av samhället, såsom diabetes och fetma är att nå epidemiska nivåer i denna region (en olycklig tendens resultatet av västra påverkan). Dubai köpcentrum och gallerior är bortom imponerande, men tyvärr också full av oändliga möjligheter att fylla i bearbetade livsmedel. Det var uppmuntrande att höra hur yoga och fitness är väl emot.

Jag slutade mitt äventyr som Dubai har en utmärkt vegetarisk middag på Burj Khalifa - den högsta byggnaden i världen - och den konstgjorda laken, som hade en massiv show, upprepa vattenverk. I de senaste timmarna tog jag i all den enorma energi som jag har fått under de föregående dagarna. I 13 timmars flyg tillbaka till Kanada, var allt jag kunde tänka "När jag kan gå tillbaka?"

Jag beslutade att starta denna grupp för att öka medvetenheten om Yoga i Dubai. Det är en kraftfull form av yoga med specifika resultat, men medvetenheten kallas yoga. Så vill du uppleva ditt väsen, lära sig hur man kommer åt ditt neutrala sinne, har laxermedel negativa känslor en fysisk kropp stark och frisk, sedan ditt instrument. Varje klass är annorlunda och slutar med en meditation, så jag aldrig uttråkad! Alla kan gå, vad yoga kan göras av nybörjare och erfarna proffs.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License