Njuta av skidsäsongen i Argentina

23 Mar 2014 10:23
Tags

Back to list of posts

San Carlos de Bariloche, eller Bariloche kort, är belägen vid foten av vackra Anderna, på södra stranden av sjön Nahuel Huapi, mitt i den Nahuel Huapi National Park. En mycket populär destination för vintersport ända sedan 1930-talet. Området erbjuder en otrolig mängd skidåkning, vandring, bergsbestigning möjligheter, samt ett antal restauranger, fantastiska caféer och massor av kaffe och söta butiker att hålla hungriga skidåkare och snowboardåkare fullt underblåst, denna region erbjuder några av de bästa skid- och snowboardåkning i världen. Bariloche Argentina skidsäsongen är dessutom en av världens längsta.

Om Bariloche, Argentina
Med sina rötter som ett Mekka för vintersport, var Bariloche byggd för att likna en alpin stad i Europa, med byggnader gjorda av sten och trä. På sommaren den argentinska vandring och sightseeing, är mountainbike och bergsbestigning populära aktiviteter; Det är under vintern, som äger rum på sommaren på norra halvklotet att snö sport dominerar. Skidsäsongen i Bariloche börjar i juni och sträcker sig ända till oktober, nästan sex månader. Det första snöfallet på året sker vanligtvis i mitten av maj, med snöiga vädret fortsätter in i oktober, när sen säsong snöstormar ofta lägger dagar eller veckor till regionens skidsäsongen.

Det finns några kända orter i området, inklusive Cerro Catedral, som ofta kallas Catedral; ligger bara 20 kilometer från staden Bariloche, det ligger 1,030 meter över havet och erbjuder 600 hektar skidspår yta. Det finns 53 väl markerade stigar, av vilka några är så hög som 2 000 meter över havet. Catedral värd en rad festivaler årligen och dess hissar uppdateras kontinuerligt; Dessutom anläggningen läggs till Bariloche skidsäsongen grund av dess "banbrytande snö att göra system som tjänster på 10 hektar av skidspår yta.

Cerro Bayo är en annan fantastisk resort i regionen Bariloche, erbjuder 12 lyfter tjänsten sammanlagt 22 körs, och cirka 200 hektar av skidspår yta med något för alla. En annan favorit är Chapelco, som erbjuder mer än 20 olika vandringsleder över 140 skidspår hektar.

Med sådana fantastiska Semesteranläggning, och så många km pister att utforska, är det en lycklig sak som Bariloche Argentina skidsäsongen är så lång. Spendera lite tid här njuter av det otroliga pulvret, fantastisk utsikt, och världsklass resorts, och du ska vara säker på att önskat att du kunde vara hela vintern.

Comments: 0

Add a New Comment

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License