Urban Travel

Included page "clone:urbanmobile" does not exist (create it now)

Njuta av skidsäsongen i Argentina - 23 Mar 2014 10:23

Tags:

San Carlos de Bariloche, eller Bariloche kort, är belägen vid foten av vackra Anderna, på södra stranden av sjön Nahuel Huapi, mitt i den Nahuel Huapi National Park. En mycket populär destination för vintersport ända sedan 1930-talet. Området erbjuder en otrolig mängd skidåkning, vandring, bergsbestigning möjligheter, samt ett antal restauranger, fantastiska caféer och massor av kaffe och söta butiker att hålla hungriga skidåkare och snowboardåkare fullt underblåst, denna region erbjuder några av de bästa skid- och snowboardåkning i världen. Bariloche Argentina skidsäsongen är dessutom en av världens längsta.

Om Bariloche, Argentina
Med sina rötter som ett Mekka för vintersport, var Bariloche byggd för att likna en alpin stad i Europa, med byggnader gjorda av sten och trä. På sommaren den argentinska vandring och sightseeing, är mountainbike och bergsbestigning populära aktiviteter; Det är under vintern, som äger rum på sommaren på norra halvklotet att snö sport dominerar. Skidsäsongen i Bariloche börjar i juni och sträcker sig ända till oktober, nästan sex månader. Det första snöfallet på året sker vanligtvis i mitten av maj, med snöiga vädret fortsätter in i oktober, när sen säsong snöstormar ofta lägger dagar eller veckor till regionens skidsäsongen.

Det finns några kända orter i området, inklusive Cerro Catedral, som ofta kallas Catedral; ligger bara 20 kilometer från staden Bariloche, det ligger 1,030 meter över havet och erbjuder 600 hektar skidspår yta. Det finns 53 väl markerade stigar, av vilka några är så hög som 2 000 meter över havet. Catedral värd en rad festivaler årligen och dess hissar uppdateras kontinuerligt; Dessutom anläggningen läggs till Bariloche skidsäsongen grund av dess "banbrytande snö att göra system som tjänster på 10 hektar av skidspår yta.

Cerro Bayo är en annan fantastisk resort i regionen Bariloche, erbjuder 12 lyfter tjänsten sammanlagt 22 körs, och cirka 200 hektar av skidspår yta med något för alla. En annan favorit är Chapelco, som erbjuder mer än 20 olika vandringsleder över 140 skidspår hektar.

Med sådana fantastiska Semesteranläggning, och så många km pister att utforska, är det en lycklig sak som Bariloche Argentina skidsäsongen är så lång. Spendera lite tid här njuter av det otroliga pulvret, fantastisk utsikt, och världsklass resorts, och du ska vara säker på att önskat att du kunde vara hela vintern. - Comments: 0

Yoga - 20 Mar 2014 20:58

Tags:

SUP_paddleHI_hawaii_yoga-5446.jpg"Yoga betyder gemenskap av kropp och själ. Detta är en praktisk vetenskap för att uppnå ultimat - moksha. Mitt syfte är att eliminera missuppfattningen att yoga är för äldre och sjuka. Denna praxis av yoga bör helst börja i tidig barndom, när kroppen är i sig lös och flexibel. börjar tidigt ger sanningen till det gamla ordspråket "är bättre att förebygga än att bota". Även yoga hjälper i behandling av sjukdomar, är det inte det enda målet.

Gamla mästare som Patanjali har gjort mänskligheten känner att yoga är en vetenskap som är praktisk och användbar med garanterad tillväxt nå alla nivåer av människaexistensen - fysiska, mentala, känslomässiga, fysiologiska och andliga. Hans enda princip är att flytta från en medlemsstat till ett tillstånd av inga åtgärder.

Den gamla konsten att yoga säger att ett tomt sinne är seminariet av Gud. Över tiden, har det medicinska samfundet gjort stora framsteg. Så, metafysik, fysik, kemi, människans fysiologi och idrottsmedicin. Yoga är en praktisk vetenskap, men har fallit i händerna på dem som inte riktigt förstår djupet och använda den för ytliga, som den högra siffran, vikt förlust och stress management.

Du kanske undrar: "Jag vet några asanas (ställningar), Bandha (neuro-muskulära lås), mudras (gester) och kriya (rening tekniker) när jag tränar, alla jag känner är avslappnad och ljus" är deras oförmåga att… delta i en djupare nivå, som blockerar möjligheten av yoga som tar dig bortom avkoppling och en känsla av lätthet. materialistiska galna brådskan att tjäna mer än de behöver senaste bilar och mobiltelefoner har blivit så upptagen att du glömmer att varje andetag vi är närmare döden.

Yoga-och wellness trivs i Dubai - och i desperat behov av samhället, såsom diabetes och fetma är att nå epidemiska nivåer i denna region (en olycklig tendens resultatet av västra påverkan). Dubai köpcentrum och gallerior är bortom imponerande, men tyvärr också full av oändliga möjligheter att fylla i bearbetade livsmedel. Det var uppmuntrande att höra hur yoga och fitness är väl emot.

Jag slutade mitt äventyr som Dubai har en utmärkt vegetarisk middag på Burj Khalifa - den högsta byggnaden i världen - och den konstgjorda laken, som hade en massiv show, upprepa vattenverk. I de senaste timmarna tog jag i all den enorma energi som jag har fått under de föregående dagarna. I 13 timmars flyg tillbaka till Kanada, var allt jag kunde tänka "När jag kan gå tillbaka?"

Jag beslutade att starta denna grupp för att öka medvetenheten om Yoga i Dubai. Det är en kraftfull form av yoga med specifika resultat, men medvetenheten kallas yoga. Så vill du uppleva ditt väsen, lära sig hur man kommer åt ditt neutrala sinne, har laxermedel negativa känslor en fysisk kropp stark och frisk, sedan ditt instrument. Varje klass är annorlunda och slutar med en meditation, så jag aldrig uttråkad! Alla kan gå, vad yoga kan göras av nybörjare och erfarna proffs. - Comments: 0


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License